duminică, 25 septembrie 2011

Părintele Valerian (Dragoş Pâslaru) despre Avva Ghelasie Gheorghe (interviu realizat de Eugen Serea)







5 comentarii:

Mihai Floarea spunea...

Mulţumiri pentru interviu, Eugen Serea!
Comori nebănuite de trăire şi frumuseţe ni s-au dezvăluit cu acest prilej!
Dumnezeu să-l ţină pe pr. Valerian care ne-a copleşit cu elocvenţa sa. Ne rămîne de căutat cărţile Avvei Ghelasie spre folos grabnic.

petru spunea...

I-am cunoscut pe Parintele Ghelasie precum si pe arintele Valerian in pelerinajele mele la Frasinei. Nu am cuvinte pentru a exprima multumire lui Dumnezeu pentru minunea de a intalni pe acesti monahi. Ascult interviurile parintilor pe care le am cu bucuria intoarcerii fiului risipitor si rog pe bunul Dumnezeu sa ma ajute sa-l intalnesc cat mai des pe parintele Valerian. Doamne ajuta!

Dany spunea...

Doamne, ce mare bucurie pentru suflet, sa te hranesti de cuvintele atat de frumaose ale acestui parinte traitor in toate, cum e parintele Valerian; Poate ca cel mai desavarsit rol , este acesta pe care il imbraca purtand chipul smereniei adânci a Domnului si Mantuitorului Hristos.Prin acest ucenic, chiar daca părintele Valerian nu se considera vrednic de această chemare, l-am cunoscut pe marele traitor si iubitor Ava Ghelasie; Fie ca si noi, sa ne impărtăsim de rugaciunile si blandetea lor dumnezeiasca! Doamne ajuta-ne!

Eugen Serea spunea...

Multumesc si eu, Mihai Floarea! Toata slava sa fie doar a Domnului si Mantuitorului Nostru Iisus Hristos.

Florin Caragiu spunea...

Mulţumesc şi eu tuturor, Dumnezeu să ne aibă în pază!